Barolo is meer dan wijn

Weinig wijnen kennen zo’n rijke geschiedenis als Barolo. The Barolo Boys hebben een ware revolutie ontketend met de wijn uit Piemonte. Het verhaal van de jonge rebellen en hun traditionele tegenhangers ging de hele wereld over. Barolo werd een statement.
Voor Adrian Zarzo is deze revolutie de inspiratiebron die hij vandaag de dag toepast in de traditionele Italiaanse keuken.

Zarzo

Bij Zarzo voeren we een eigentijdse keuken. Met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken, waar de roots liggen van Adrian Zarzo. De menu’s en het à la carte arrangement geven een weerspiegeling van de regionale en wereldse producten. We serveren onze gerechten met respect, natuurlijke smaak en bomvol aroma’s.

Meer informatie
Zarzo

Sun by Zarzo

Geniet bij Sun by Zarzo van heerlijke gerechten en de beste wijnen! De open keuken is het centrum van het restaurant. Je avond afsluiten doe je bij de buren: bij Bodega by Zarzo geniet je van smakelijke bites en wijnen.

Meer informatie
Sun by Zarzo

Bodega by Zarzo

Naast het restaurant Sun bevindt zich de wijnbar Bodega. Kom je avond gezellig afsluiten in onze sfeervolle wijnbar.

Meer informatie
Bodega by Zarzo